Doelgroep-activiteiten - Zweminstituut Zevenhuizen (2024)

Doelgroep-activiteiten in zwembad de Koornmolen in Zevenhuizen (ZH)

Zweminstituut Zevenhuizen verzorgt naast zwemlessen ook diverse zwemactiviteiten voor verschillende doelgroepen. Hieronder vindt u meer informatie over de inhoud van deze zwemactiviteiten.

Recreatief zwemmen
Recreatief zwemmen biedt voor elk wat wils. Of je nu wil spelen, oefenen voor zwemles of een paar baantjes wil trekken.

Daarbij doen we een leuk aanbod voor kinderen die bij ons op de wachtlijst staan om te starten met zwemles en voor kinderen die bij ons zwemlessen volgen. Deze kinderen kunnen gratis deelnemen aan het recreatief zwemmen i.s.m. een betalende klant. Uitgezonderd hiervan is het discozwemmen, daar kan het betreffende kind niet gratis aan deelnemen. Ook is het voor het betreffende kind niet mogelijk een gratis rittenkaart of abonnement te ontvangen.

Ouder-kind zwemmen
Deze activiteit is bedoeld voor (groot)ouders met kinderen tot 5 jaar!

Het is verstandig je kind al op jonge leeftijd in aanraking te laten komen met water. Tijdens deze activiteit went je kind samen met jou spelenderwijs aan het water. Je zult bijzondere mijlpalen beleven in de ontwikkeling van je kind.

Tijdens deze activiteit organiseren wij vrijblijvend leeftijdsgebonden groepslesjes.

Discozwemmen
Elke eerste vrijdag van de maand organiseren wij discozwemmen voor de jeugd. Met wisselende thema’s en mogelijkheden tot het aanvragen van verzoeknummers maken we er elke maand een spetterend feest van! Houdt u er rekening mee dat het bij deze activiteit niet mogelijk is gratis deel te nemen volgens de regeling welke staat uitgelegd onder het kopje recreatief zwemmen.

  • A diploma is verplicht.
  • Leeftijd is tussen de 8 en 14 jaar.
  • Ouders die willen kijken, nemen kosteloos plaats op het perron.

AquaFit (1-2*)
Wil je op een ontspannen manier in beweging blijven? SamenFit verbind mensen die ongeacht leeftijd en omstandigheden op eigen tempo willen blijven bewegen.

Inspanning is bevorderlijk voor de algehele mentale en lichamelijke gezondheid. Ook tijdens de zwangerschap passen we de beweegvormen op je persoonlijke mogelijkheden aan.

Als je herstellende bent van een blessure is deze activiteit geschikt om je conditie weer op te bouwen. Tijdens SamenFit beslis je zelf of je aansluit bij een les met gevarieerde beweegvormen, een aantal baantjes trekt of op eigen initiatief persoonlijke oefeningen doet. Individueel en op eigen tempo bewegen in ondiep en diep water.

AquaHerstel
Een programma speciaal ontwikkelt voor mensen met o.a. reuma, artrose, een nieuwe heup of knie. Ook geschikt voor mensen die herstellen van een operatie. Een aantal lessen vinden plaats i.s.m. een fysiotherapeut.

Privé Herstel
Deze activiteit is gelijk aan AquaHerstel, alleen dan privé. Hierbij kunnen we het programma volledig aanpassen aan uw wensen in samenwerking met de fysiotherapeut. Deze activiteiten zijn alleen op aanvraag mogelijk.

AquaVaria
AquaVaria is een combinatie van Trimzwemmen, AquaRobics en AquaJoggen. Tijdens de lessen werkt u aan uw uithoudingsvermogen, coordinatie, lenigheid en kracht. De lessen worden dus voorzien van de nodige oefeningen om uw lichaam te trainen en bieden een variëteit aan activiteiten. Hierdoor is geen les hetzelfde. De AquaVaria lessen zijn vrij intensief.

AquaYoga
Ontspannen yogasessies in het water. Met milde en rustige oefeningen gericht op lenigheid en stretchoefeningen weer in balans komen met je lichaam. AquaYoga kan bloeddrukverlagend werken.

AquaJoggen (3*)
AquaJoggen is joggen in het water. Met een zogeheten ‘wetbelt’ om blijft u rechtop drijven in het water. Hierdoor kunt u joggen in het water zonder de bodem te raken. De lessen vinden dus ook plaats in het diepe water. Deze training, die op muziek wordt gegeven, is goed geschikt voor mensen die hun conditie willen verbeteren. De les AquaJoggen is zeer intensief, houdt u hier rekening mee!

AquaRobics (4*)
Tijdens deze lessen staat u in het zwembad met de voeten op de bodem terwijl u intensief beweegt. Bij deze lessen gaat het vooral om het verbeteren van het uithoudingsvermogen en het trainen van de spieren. Door in het water te bewegen is de kans op blessures een stuk kleiner dan in de sportschool of buiten.

AquaShape (4*)
Tijdens de aquashape lessen zwemt u net als bij het trimzwemmen verschillende banen in opdracht, maar doet u ook spierversterkende oefeningen tussendoor. Hierdoor blijft de afwisseling groot. Door het gebruik van verschillende materialen blijft de les uitdagend, verrassend en intensief.

AquaBootcamp (5*)
AquaBootcamp is een full body workout voor iedereen. Het is een echte power training waarbij u uw kracht en uithoudingsvermogen verbetert. U zult zich fitter, sterker en actiever voelen. Door de weerstand van het water traint u de spieren op een effectieve manier. Bovendien heeft u in het water weinig kans op blessures. U kunt de oefeningen op uw eigen tempo en met eigen intensiteit volgen.De lessen worden gehouden in zowel het diepe en ondiepe water. Ook zullen sommige krachtoefeningen op de kant worden gegeven. De lessen staan onder leiding van speciaal getrainde instructeurs.

Doelgroep-activiteiten - Zweminstituut Zevenhuizen (2024)
Top Articles
Atomnium.1532's Content - Guild Wars 2 Forums
Build:Berserker - Condi Macezerker
Matgyn
Nco Leadership Center Of Excellence
Kraziithegreat
Ofw Pinoy Channel Su
Shorthand: The Write Way to Speed Up Communication
Fusion
Moviesda Dubbed Tamil Movies
Kentucky Downs Entries Today
Employeeres Ual
Zürich Stadion Letzigrund detailed interactive seating plan with seat & row numbers | Sitzplan Saalplan with Sitzplatz & Reihen Nummerierung
Kinkos Whittier
Belly Dump Trailers For Sale On Craigslist
Maplestar Kemono
Busted Barren County Ky
Echat Fr Review Pc Retailer In Qatar Prestige Pc Providers – Alpha Marine Group
Q33 Bus Schedule Pdf
Canvas Nthurston
How do I get into solitude sewers Restoring Order? - Gamers Wiki
Mals Crazy Crab
1-833-955-4522
Las 12 mejores subastas de carros en Los Ángeles, California - Gossip Vehiculos
Osborn-Checkliste: Ideen finden mit System
Band Of Loyalty 5E
SF bay area cars & trucks "chevrolet 50" - craigslist
Wsop Hunters Club
Myhr North Memorial
TeamNet | Agilio Software
Inter Miami Vs Fc Dallas Total Sportek
Cor Triatriatum: Background, Pathophysiology, Epidemiology
Vivification Harry Potter
Ts Modesto
Craigslist Scottsdale Arizona Cars
FREE Houses! All You Have to Do Is Move Them. - CIRCA Old Houses
Deleted app while troubleshooting recent outage, can I get my devices back?
6143 N Fresno St
Drabcoplex Fishing Lure
Aveda Caramel Toner Formula
Usf Football Wiki
Shih Tzu dogs for sale in Ireland
Latest Nigerian Music (Next 2020)
Aita For Announcing My Pregnancy At My Sil Wedding
Wal-Mart 140 Supercenter Products
Walmart Car Service Near Me
Hanco*ck County Ms Busted Newspaper
Dancing Bear - House Party! ID ? Brunette in hardcore action
Naomi Soraya Zelda
Erica Mena Net Worth Forbes
2487872771
Lux Nails & Spa
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated:

Views: 6279

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.